2015-11-07 10:24:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Érzelmi reakciói hevesek és tartósak

Napi horoszkóp november 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még a Szűz jegyében áll. Ma még az is megtörténhet, hogy ismét lángra lobban egy régi szerelme iránt. Lehet, hogy mostanra érett meg az idő arra, hogy képesek legyenek felismerni egymás értékeit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, a Vénusz pedig készülődik a Mérleg jegyébe lépni: gyengédség, flört, vagy hatalmas szenvedély - ma mindegyikben része lehet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Skorpió jegyében áll, jó fényszögben a Neptunusszal. Könnyen fellelkesedik, képes a gyors cselekvésre, de a következetesség és a kitartás nem az erőssége. Egy kis önneveléssel és önfegyelemmel tökéletes munkaerő válhatna önből.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sokszor meggondolatlanul őszinte, amit később megbán. Nagyobb közösségek vezetését ne vállalja el, de kisebbek gondozásába nyugodtan belekezdhet. A napokban számos kreatív ötlete támadhat, melyekkel növelheti a bevételeit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha teheti, szervezzen a hétvégére közös programot a kedvesével! Minél több időt töltenek együtt, annál jobb, különben könnyen az a vád érheti, hogy elhanyagolja a partnerét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz és a Mars éppen jegyet váltani készül. Legyen óvatos a környezetében élőkkel, hamarosan olyan dolgok is a tudomására juthatnak, hogy még azt is megbánhatja, hogy szóba állt egy bizonyos illetővel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz egy lépésre van a Mérleg jegyétől. Ma jó alkalma nyílik arra, hogy tisztázza az anyagi problémákat a partnerével.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Érzelmi reakciói hevesek és tartósak. Ha együtt él a kedvesével, komoly feszültségre kell felkészülnie kettejük között. Próbálja megőrizni a hidegvérét, nehogy egy apró félreértésből veszekedés kerekedjen. Meglehetősen felélénkül a társasági élete. Számos baráti meghívásnak kell majd eleget tennie, és egy új szerelem is önre találhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Ön nagyon szereti a függetlenséget és az igazságot, igyekszik a jogfosztottak, a méltánytalanságot elszenvedők és a támogatásra szorulók mellé állni. Szavakkal ma bármit elérhet, amit csak akar.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Pluto, az alvilág bolygója, a Bak jegyében áll. Ma a titokzatos, borongós gondolatokra irányul a figyelme, talán túl sokat is foglalkozik a halál kérdésével, pedig arra kéne törekednie, hogy az életéből hátralévő időt a lehető legboldogabban töltse.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kevés önben a vezetői ambíció, ám kiváló szellemi adottságai és meggyőzőereje egy közösség elismert vezetőjévé tehetik. A közösségi célokért és eszmékért akár ingyen is hajlandó dolgozni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben, és ez most krónikus betegségeket alapozhat meg. A legjobb módszer a megelőzés, és ha bármilyen apró tünetet is észlel magán, azonnal forduljon orvoshoz! A halogatás most súlyos következményekkel járhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: